tiistai 21. helmikuuta 2012

vaikka lukio jäis kesken nii vanhat on saatu tanssii

7 kommenttia:

  1. hehee vihdoin uus postaus :) tää on tosi kiva ja toi sun mekko ja kampaus oli kyl tosi ihanat !! - candy

    VastaaPoista
  2. oot ihan sika kaunis! <3 ja ihana postaus:) ja älä luovuta lukion suhtee!
    -maiju

    VastaaPoista
  3. oiii aivan ihana!!! tää värimaailma on just magee ratkasu ettei tää oo sellast tilkkutäkkii:) ja voi herranjumala oot kyl kaunis nois kuvis ja toi kampaus pic oli ihanan taiteellinen hahah:D:D oioiiij tykkäään tooodella paljon<3 ja jatkos tee useemmin postauksii;)
    -maryh

    VastaaPoista
  4. iiiiihanat värit ja oot niin kaunis mun mussukka <3 hehe.:):)
    -tube

    ja ÄLÄ luovuta

    VastaaPoista
  5. Waaaau! Kaunis kleopatra! :) Olisi ollut kiva nähdä sun vanhat, upea asu ja meikki ja kampaus ja koru ja kengät!! Love 'em! :)

    En tiedä kuinka tosissaan otsikko oli, oletettavasti rento joke, mutta: se mitään kesken jää!! ;} läpi vaikka harmaan kiven, kyllä se siitä! nyt tai ei koskaan! lakki on aina lakki :) tulet keväällä 2.6 juhliin keltaiseen taloon ja kappas kun neitikin haluaa lakin ^^D meikä tulee (toivottavasti) fuksina sitten syksyllä jelppiin jos ei muuta :))

    Hugs, yritetään nähdä vaikka elämäni onkin tällä hetkellä ranskan subjunkiivia, matikan vektoreita ja historiallisia sotia :DD

    KTTsi

    VastaaPoista
  6. Ollaanpas sitä oltu kauniina, vieläkin harmittaa ku minä tyhmä en torstaina tullu ja perjantaina en päässy.. >:(
    Nyt tuli kyllä yllätyksenä että sä oot ajatellu jättää leikin kesken mitä? Älä ny ihmeessää luovuta!

    VastaaPoista
  7. kylkyl sun käskystä tää tehtiin kartsa. kiitos maju ja toivotaan parasta ! kiitoskiitos marskaseni : ) tupupupu kiitos ! kiitos oikeesti kaikille just ihana ku jaksatte kommaa tänne vaik tää on nii kuollu mesta :--D ♥ KTT… arvaa loksahtiks suu auki ku katoin et kuka on jaksanu vääntää noin paljon tekstii… kiitos paljon ihanasta & kannustavasta kommentista. tosi paljon puhuttavaa et tuun kyl pian koputtelee sinne keltasen talon ovelle ! mut nyt täys tsemppi nyt sulle ja voimii ♥ tiedän et oot loistava ! voij verkku... kiitos paljon ja et sä nyt mitää ihmeellistä missannu : ) en mä viel oo sellasta sanonu... mut kattoo nyt minne asiat vie !

    VastaaPoista