maanantai 24. lokakuuta 2011

jorvas

maiju ottanu suurimmanosan kuvista eli kunnia sille !

6 kommenttia:

  1. toi sun uuus pipo on nii söpö! mut ei yhtä söpö ku pedobear:))))));) ja maiju oot nii hullun akunis tossa vikassa kuvassa!1 mut nää kuvat sopii kaikki tosi hyvin yhteeeenn,tommone samanlainen tunnelma:)) ja heheee olin taas eka!!
    -tube

    VastaaPoista
  2. heheee kiitti :DD ja oli kyl ihan sika hyvä kuvaussää! ja ei oikeen voinu epäonnistuu kuvat ku oli nii hyvä sää ja tollanen superrkaunis malli ku sä! ainiii perjantaina on the big day!!:) mut uskon et se menee hyvin, vaik nyt varmaa jännittää:)

    VastaaPoista
  3. Apua noi kuvat on ihania, jotenki niin "viileän" näköisiä. Upea sumu ja kauniit tytöt, perféct! Once again, can't wait till Friday!! x)

    VastaaPoista
  4. hihiii pupsi oot ihana! kuuntele bieberin uusin biisi ;) söpösöpö <3 nähään keikallas!!!
    -iida

    VastaaPoista
  5. Mikä on tuo tönö mitä aina kuvailette?
    kysyy utelias:)

    VastaaPoista
  6. kiitos tupu ja joo ehkä se ei oo ainakaan viel samal tasol pedobearin kanssa ; ) no sanoppa muuta ei voi sanoo muutaku et huhu tyttö on kaunis ! ja kiitos viel ja jeba oot aikamoinen panostaja ;- D ninpä maiju oli kyl tosi magee ilma vaik aika pelottavaki silleen ja joo joku on ite aikas täydellinen et ei sen puoleen : ) ja huhuhu onneks se on nyt ohi ja oon kyl tyytyväinen ! kiitos verneri söpöläinen ! ja ihanaa ku olit silloin ♥ iida mun piti lähettää sulle ja susulle viel viestii et kiitos ku tulitte kattoo ja oli niin ihana nähä ! oikeesti merkitsi mulle tosi paljon ja nyt pitää yrittää viel nähä silleen et ehtii kunnol puhuu jne : ) ps jb ♥ jos utelias meinaa tota keltasta taloo nii se on vaan sellanen ihan vieres oleva autiotalo joka vaan jostain syystä aina vetää puoleensa : )

    VastaaPoista